HYTTENE VÅRE

Medium Hytte uten toalett (opp til 4 personer + hems med plass til 3)

Våre medium hytter i denne klassen, ligger i 15 meters avstand til sanitæranlegg med tilgang til felles toalett dusjanlegg. Det er 4 senger tilgjengelig, med 3 ekstra sengeplasser på hems oget lite kjøkken. Utenfor er det en privat liten terrasse og hyttene like ved kiosken. Denne serverer middag, hamburger, pølser med brød og pommes frites, samt andre kioskvarer som is, brus og godteri.

Hyttene er bygget tradisjonell villmarkspanel, med en koselig hytteatmosfære. Det er spisebord for 4 inne i hytten, men det er også mulighet for servering og bespisning ved kioskens uteterrasse. I 5 minuters gåavstand er tilgang på offentlig utendørs badebasseng på 25 meter, med eget barnebasseng

Medium Hytte med toalett (4 personer)

I disse hyttene kan vi tilby en tradisjonsrik atmosfære, med egen sofaplass, et lite kjøkken og 4 separate senger. Disse hyttene har eget toalett og dusj, med inngang utenfra. Hytten kommer med egen terrasse og stoler, et helhetlig tilbud for alle typer reisende. I 5 minuters gåavstand er tilgang på offentlig utendørs badebasseng på 25 meter, med eget barnebasseng.

Like ved ligger kiosken, som serverer middag, hamburger, pølser med brød og pommes frites, samt andre kioskvarer som is, brus og godteri. Hyttene er bygget tradisjonell tømret hytte, med en koselig hytteatmosfære. Det er salongbord for 4 inne i hytten, men det er også mulighet for servering og bespisning ved kioskens uteterrasse.

Stor Hytte med toalett (4 personer + 2 sengeplasser på hems)

I disse hyttene kan vi tilby en tradisjonsrik atmosfære, med egen sofaplass, et lite kjøkken og 4 separate sengeplasser, i tillegg 2 soveplasser på hems for for barn eller ungdom. Disse hyttene har eget toalett og dusj, med inngang fra terrassen. Hytten kommer med egen terrasse og stoler, et helhetlig tilbud for alle typer reisende. I 5 minuters gåavstand er tilgang på offentlig utendørs badebasseng på 25 meter, med eget barnebasseng

I en av disse hyttene, hytte nr 6, er det også en sjeselong sofa i stuen, som kan gjøres om til sengeplass for 2. Denne vil da totalt kunne romme 6 voksne og 2 barn/ungdom.

Disse hyttene har eget toalett og dusj, med inngang utenfra. Like ved ligger kiosken, som serverer middag, hamburger, pølser med brød og pommes frites, samt andre kioskvarer som is, brus og godteri .

CAMPINGVOGN OG BOBIL

På Tafjord kan vi tilby gode plasser for bobil og campingvogn, i et varmt miljø i vakkre naturomgivelser. I tillegg har vi leikeplass, grillplass og trampoline. I 5 minuters gåavstand er tilgang på offentlig utendørs badebasseng på 25 meter, med eget barnebasseng. I området ligger kiosken, som serverer middag, hamburger, pølser med brød og pommes frites, samt andre kioskvarer som is, brus og godteri.

Alle plassar har strøm, vatn, avløp for spillvann og WIFI på deler av området. Vi har egne toalett på campingen og gratis dusjer.

Sanitæranlegget har også eget kjøkken og vaskerom, dette er til fri bruk for gjester, bortsett fra vaskemaskinene for klær, som koster 10 kr per 30 min. Tørketrommel er også tilgjengelig for kr 10 per 30 min.

CAMPINGVOGN OG BOBIL

TELT

TELT

Lei plass til ditt telt, i våre fantastiske naturskjønne omgivelser.

Leien gir deg også tilgang til vårt dusj og toalettanlegg, som kan benyttes døgnet rundt. Dette gir deg mulighet til å dusje mellom overnattingene, og etter fjellturer, bading og annet.

I området ligger kiosken, som serverer middag, hamburger, pølser med brød og pommes frites, samt andre kioskvarer som is, brus og godteri.

I 5 minuters gåavstand er tilgang på offentlig utendørs badebasseng på 25 meter, med eget barnebasseng.